Orice plată o faceți în siguranță prin:  

paypal

                                                               Monitorul Oficial

 

Aici găsiți informații utile, pentru executarea obligațiilor stabilite prin lege în sarcina dvs. sau / și pentru a beneficia de serviciile publice. Conform politicilor noastre, furnizăm orice alte informații solicitați și care nu sunt încă disponibile pe site. După ce datele sunt încărcate, vă anunțăm despre acest lucru și le puteți accesa urmând instrucțiunile din dreptul acestora. Acceptăm solicitări numai la: info@omnipublic.info 

 

 

 

 

 

Capitolele în care am împărțit documentația și în funcție de care am conceput indexarea:

1. Afaceri. În acest capitol vă puteți informa asupra formei de organizare și altor formalități trebuie să le parcurgeți pentru a putea avea o funcțiune care să vă permită o activitate de antreprenor. Aflați care sunt formele de societate sub care vă puteți dezvolta afacerea. Trimiteri spre Registrul Comerțului, Camera de Comerț, organismele guvernamentale și zonale sau locale cu competențe în domeniu. Da, sunt pe aici și idei de afaceri noi.

2. Cultură și timp liber. Aici găsiți multe informați de care aveți nevoie pentru participa sau a practica o activitate culturală sau recreativă, dacă acestea implică concursul unei autotăți.

3. Educație. Educația este cea care îți oferă posibilitatea de a avea o anumită stare fizică, intelectuală sau morală, potențial mai bună decât a competitorului. Aici poți primi informații despre sistemul de educație, școlile și universitățile pe care le poți urma și ce avantaje poți avea dacă finalizezi un ciclu educațional.

4. Mediu. În acest capitol puteți găsit informați despre implicarea și colaborarea cu autoritățile în activități privind mediu. Mediul, înțeles ca mediul înconjurător, mediul ambiant sau și mediul natural, totalitatea condițiilor naturale de pe Pământ sau dintr-o regiune a sa. Dintre aceste condiții fac parte atmosfera, temperatura, lumina, relieful, apa, solul etc.

5.Munca. În general aici puteți afla, ca cetățean european, dacă aveți nevoie de o calificare pentru anumite activități. Dacă aveți nevoie de vreun permis special de muncă pentru a desfășura o anumită activitate într-o țară din UE. Persoanele care desfășoară activități independente nu au nevoie de permis de muncă în niciun stat membru. Aici găsiți informații despre drepturile pe care le aveți pentru a presta o activitate în țările UE și în alte state.

6. Locuința. Aici totul despre implicarea autorităților în buna folosire a locuinței tale și a vecinătăților acesteia.

7. Sănătate. Găsiți aici informații despre serviciile de sănătate în general, serviciu de ambulanță (Salvare), cheltuielile de sănătate, numărul de medici și paturi de spital, finanțările ce pot fi accesate sau asigurările sociale de sănătate și contribuțiile la acestea. Infrastructura de sănătate în România și unde trebuie să mergi pentru a găsi o rezolvare pentru problema te medicală.

8. Servicii publice. Aici veți găsi informații oficiale legate de amenajarea teritorială, furnizarea apei și apa reziduală, armata, asistență socială, deșeurile menajere (gestionarea lor), electricitatea (furnizarea de energie electrică), gazul natural (furnizarea de gaze naturale), Jandarmeria Română, Poliția Română, Pompieri, Protecția consumatorilor, Radioul (canalele de radio) național, Televiziunea națională, Telecomunicații.

9. Transport. Aici veți găsi informații relevante din sectorul transporturilor. Implicare autorităților în infrastructură, vehicule și gestiunea în infrastructură.

 

Codul unic de identificare

Fiecare document va avea un cod unic de identificare după cum urmează:

Munca în Elveția -  04.250519:1509

(unde 04 este capitolul, 250519 data prelucrării, 1509 ora și minutul  prelucrării) 

Codul unic de identificare vă permite să aflați dacă sunteți în posesia celei mai noi versiuni.  

 

Numărul de pagini al documentului

Fiecare document va avea specificată întinderea sa, ca număr de pagini format A4.  

 

Aproximare a perioadei de timp necesare parcurgerii textului

Fiecare document va conține o aproximare a perioadei de timp necesare parcurgerii textului, calculat având ca reper viteza unei lecturi pentru înțelegere de 200 cuvinte / minut. Astfel, pragurile pentru viteza de lectură includ lectura pentru memorare (mai puțin de 100 de cuvinte pe minut [wpm]); lectura pentru învățare (100-200 cuvinte pe minut); lectura pentru înțelegere (200-400 de cuvinte pe minut); și lectura superficială (400-700 de cuvinte pe minut). Lectură pentru înțelegere este lectura necesară zi cu zi pentru majoritatea oamenilor. Lectura superficială este utilă pentru prelucrarea unor cantități mari de text la un nivel scăzut de înțelegere (sub 50%).(wikipedia)

 

© 2021 OMNIPUBLIC.INFO. Toate drepturile rezervate. Design OU

We have 223 guests and no members online