Orice plată o faceți în siguranță prin:  

paypal

                                                               Monitorul Oficial

 

Aici găsiți informații utile, pentru executarea obligațiilor stabilite prin lege în sarcina dvs. sau / și pentru a beneficia de serviciile publice. Conform politicilor noastre, furnizăm orice alte informații solicitați și care nu sunt încă disponibile pe site. După ce datele sunt încărcate, vă anunțăm despre acest lucru și le puteți accesa urmând instrucțiunile din dreptul acestora. Acceptăm solicitări numai la: info@omnipublic.info 

 

 

 

 

 

Găsiți aici informații legate de serviciile de sănătate în general, serviciu de ambulanță (Salvare), cheltuielile de sănătate, numărul de medici și paturi de spital, finanțările ce pot fi accesate sau asigurările sociale de sănătate și contribuțiile la acestea. Infrastructura de sănătate în România și unde trebuie să mergi pentru a găsi o rezolvare pentru problema te medicală.


 Sănptate


 

Catalog Sănătate

Programe naționale de sănătate curative

Documentul include o listă descriptivă și legături spre detaliile oficiale pentru programele naționale de sănătate curative.

Prețul : 1 €

Pachete de servicii medicale

Documentul cuprinde o descriere a pachetelor de servicii medicale standard pentru pacienții din statele membre ale Uniunii Europene/Spaţiului Economic European / Confederaţia Elveţiană și trimiteri spre informații detaliate. Titulari de card european de asigurări sociale de sănătate, în perioada de valabilitate a cardului

Prețul : 1 €

Medicamente

Documetul conține lista pe ani, a medicamentelor de care beneficiaza asiguratii in tratamentul ambulatoriu, cu sau fara contributie personala, pe baza de prescriptie medicala, in sistemul de asigurari sociale de sanatate, cu modificarile si completarile ulterioare.

Prețul : 1 €

112 Serviciul de urgență

Serviciile de urgenţă din România sunt structuri specializate de intervenţie care asigură soluţionarea problemelor specifice situaţiilor de urgenţă. Ele sunt fie publice (de interes general, coordonate de autorităţile administraţiei publice şi disponibile tuturor cetăţenilor), fie private. 112 este numărul unic pentru apeluri de urgență disponibil gratuit la nivelul întregii țări, ce poate fi apelat din toate rețelele de telefonie fixă sau mobilă. Cetățenii aflați în situații de urgență pot suna la 112, 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, pentru a solicita asistența serviciilor specializate de intervenție (ambulanță, SMURD, poliție, pompieri, jandarmi).

Prețul : 1 €

Asistență medicală oferită în afara țării

Precizări privind aplicarea Regulamentului (CE) nr. 883/2004 privind coordonarea sistemelor de securitate socială, cu modificările şi completările ulterioare, respectiv Regulamentului (CE) nr. 987/2009 de stabilire a procedurii de punere în aplicare a Regulamentului (CE) nr. 883/2004 privind coordonarea sistemelor de securitate socială, cu modificările şi completările ulterioare. Documente necesare și proceduri de urmat.

Prețul : 4 €

Drepturile şi obligaţiile asiguraţilor

Asigurările sociale de sănătate reprezinta principalul sistem de finanțare a ocrotirii sănătății populației care asigura accesul la un pachet de servicii de baza, cuprinzând servicii medicale preventive și curative, servicii de îngrijire a sănătății, medicamente, materiale sanitare și dispozitive medicale. Documentul explică ce cuprinde pachetul de servicii de bază și cum poate fi el obținut.

Prețul : 1 €
© 2021 OMNIPUBLIC.INFO. Toate drepturile rezervate. Design OU

We have 218 guests and no members online