Pentru orice alte informații furnizate conform politicii noastre,  plătiți numai 1 € cu tva inclus, după ce confirmăm că le deținem și suntem pregătiți a le expedia către dumneavoastră. Solicitați informații la: info@omnipublic.info

Munca n strintate P1

 

 

 

În general aici puteți afla, ca cetățean european, dacă aveți nevoie de o calificare pentru anumite activități. Dacă aveți nevoie de vreun permis special de muncă pentru a desfășura o anumită activitate într-o țară din UE. Persoanele care desfășoară activități independente nu au nevoie de permis de muncă în niciun stat membru. Aici găsiți informații despre drepturile pe care le aveți pentru a presta o activitate în țările UE și în alte state.

work

Munca în Străinătate (U.E.)

În calitate de cetățean european, aveți dreptul să lucrați (ca angajat sau lucrător independent) în orice țară din UE, fără permis de muncă. De asemenea, aveți dreptul de a trăi în țara respectivă, atâta timp cât îndepliniți anumite condiții. Mutarea într-o altă țară din UE presupune schimbări importante cu privire la: • prestațiile sociale (concediu medical, concediu de maternitate/paternitate, pensii, asigurarea pentru accidente de muncă şi boli profesionale, ajutoare de deces, indemnizații de șomaj, pensii anticipate, prestații familiale etc.) • țara/țările în care trebuie să plătiți impozite. Mai multe în documentul de aici.

Prețul : 4 €

Munca în Elveția

În document găsi informații utile oficiale despre posibilitatea și condițiile ce trebuie îndeplinite pentru a munci în Elveția, ca și cetățean al unui stat membru UE / EFTA (European Free Trade Association). 

Prețul : 3 €
© 2019 OMNIPUBLIC.INFO. Toate drepturile rezervate. Design OU

We have 23 guests and no members online