Orice plată o faceți în siguranță prin:  

paypal

                                                               Monitorul Oficial

 

Aici găsiți informații utile, pentru executarea obligațiilor stabilite prin lege în sarcina dvs. sau / și pentru a beneficia de serviciile publice. Conform politicilor noastre, furnizăm orice alte informații solicitați și care nu sunt încă disponibile pe site. După ce datele sunt încărcate, vă anunțăm despre acest lucru și le puteți accesa urmând instrucțiunile din dreptul acestora. Acceptăm solicitări numai la: info@omnipublic.info 

 

 

 

 

 

 

În general aici puteți afla, ca cetățean european, dacă aveți nevoie de o calificare pentru anumite activități. Dacă aveți nevoie de vreun permis special de muncă pentru a desfășura o anumită activitate într-o țară din UE. Persoanele care desfășoară activități independente nu au nevoie de permis de muncă în niciun stat membru. Aici găsiți informații despre drepturile pe care le aveți pentru a presta o activitate în țările UE și în alte state.

work

Munca în Străinătate (U.E.)

În calitate de cetățean european, aveți dreptul să lucrați (ca angajat sau lucrător independent) în orice țară din UE, fără permis de muncă. De asemenea, aveți dreptul de a trăi în țara respectivă, atâta timp cât îndepliniți anumite condiții. Mutarea într-o altă țară din UE presupune schimbări importante cu privire la: • prestațiile sociale (concediu medical, concediu de maternitate/paternitate, pensii, asigurarea pentru accidente de muncă şi boli profesionale, ajutoare de deces, indemnizații de șomaj, pensii anticipate, prestații familiale etc.) • țara/țările în care trebuie să plătiți impozite. Mai multe în documentul de aici.

Prețul : 4 €

Munca în Elveția

În document găsi informații utile oficiale despre posibilitatea și condițiile ce trebuie îndeplinite pentru a munci în Elveția, ca și cetățean al unui stat membru UE / EFTA (European Free Trade Association). 

Prețul : 3 €
© 2021 OMNIPUBLIC.INFO. Toate drepturile rezervate. Design OU

We have 204 guests and no members online