Orice plată o faceți în siguranță prin:  

paypal

                                                               Monitorul Oficial

 

Aici găsiți informații utile, pentru executarea obligațiilor stabilite prin lege în sarcina dvs. sau / și pentru a beneficia de serviciile publice. Conform politicilor noastre, furnizăm orice alte informații solicitați și care nu sunt încă disponibile pe site. După ce datele sunt încărcate, vă anunțăm despre acest lucru și le puteți accesa urmând instrucțiunile din dreptul acestora. Acceptăm solicitări numai la: info@omnipublic.info 

 

 

 

 

 

Informațiile de aici sunt regularizate în mod sistematic, dar de fiecare dată când urmăriți să satisfaceți cerințele de conformare, sau să beneficiați de un serviciu oferit de o autoritate publică, confruntați datele noastre cu cele oferite de autoritate în momentul în care aveți contact cu aceasta. Facem acest avertisment deoarere, cerințele autorităților pot fi modificate, fără ca aceasta modificare să poată fi prevăzută și uneori fără un avertisment prealabil. Munca noastră constituie obiect al dreptului de autor ©, ca operă scrisă, indiferent de forma în care ajunge la cunoștiința dumneavoastră.


Toate plățile către noi sunt gestionate și asigurate prin paypal


În activitatea noastră, suntem independenți și ne supunem numai legii. Noi nu promovăm și nu vă apărăm drepturile, libertățile și interesele legitime. Noi nu vă asistăm sau / și nu reprezentăm în fața instanțelor autorității și instituțiilor publice, precum și în fața altor persoane fizice sau juridice.

  Activitatea noastră nu constituie :

  - o consultație și / sau cerere cu caracter juridic;

  - asistență și / sau reprezentare juridică în fața autorităților, precum și a oricăror alte persoane;

  - o redactare de acte juridice;

  - asistare și reprezentare a persoanelor fizice sau juridice în fața altor autorități publice;

  - apărarea și reprezentarea drepturilor și intereselor legitime ale persoanelor fizice și juridice în raporturile acestora cu autoritățile publice, cu instituțiile și cu orice persoană română sau străină;

  - activitate de mediere;

  - activități fiduciare;

  - orice mijloace și căi de exercitare a drepturilor de apărare în fața altor autorități publice, sau a oricăror alte persoane.


Imagiile respectă simplitatea juridică, toate fotografiile provenind de la Pexels și pot fi utilizate gratuit.  Specificarea autorului nu este obligatorie. Acordarea creditelor pentru fotograf sau Pexels nu este necesară, însă este apreciată întotdeauna. Fotografiile pot fi modificate așa cum dorești !

© 2021 OMNIPUBLIC.INFO. Toate drepturile rezervate. Design OU

We have 200 guests and no members online