Pentru orice alte informații furnizate conform politicii noastre,  plătiți numai 1 € cu tva inclus, după ce confirmăm că le deținem și suntem pregătiți a le expedia către dumneavoastră. Solicitați informații la: info@omnipublic.info

Munca n strintate P1

 

 

Informațiile de aici sunt regularizate în mod sistematic, dar de fiecare dată când urmăriți să satisfaceți cerințele de conformare, sau să beneficiați de un serviciu oferit de o autoritate publică, confruntați datele noastre cu cele oferite de autoritate în momentul în care aveți contact cu aceasta. Facem acest avertisment deoarere, cerințele autorităților pot fi modificate, fără ca aceasta modificare să poată fi prevăzută și uneori fără un avertisment prealabil.

 

Munca noastră constituie obiect al dreptului de autor, ca operă scrisă, indiferent de forma în care ajunge la cunoștiința dumneavoastră.

 

În activitatea noastră, suntem independenți și ne supunem numai legii. Noi nu promovăm și nu vă apărăm drepturile, libertățile și interesele legitime. Noi nu vă asistăm sau / și nu reprezentăm în fața instanțelor autorității și instituțiilor publice, precum și în fața altor persoane fizice sau juridice.

  Activitatea noastră nu constituie :

  - o consultație și / sau cerere cu caracter juridic;

  - asistență și / sau reprezentare juridică în fața autorităților, precum și a oricăror alte persoane;

  - o redactare de acte juridice;

  - asistare și reprezentare a persoanelor fizice sau juridice în fața altor autorități publice;

  - apărarea și reprezentarea drepturilor și intereselor legitime ale persoanelor fizice și juridice în raporturile acestora cu autoritățile publice, cu instituțiile și cu orice persoană română sau străină;

  - activitate de mediere;

  - activități fiduciare;

  - orice mijloace și căi de exercitare a drepturilor de apărare în fața altor autorități publice, sau a oricăror alte persoane.

© 2019 OMNIPUBLIC.INFO. Toate drepturile rezervate. Design OU

We have 21 guests and no members online